maandag 4 augustus 2008

Bad, better, best !

Ik zit nu op de wireless van some Maui guy en dat is niet erg aloha :-)
De vlucht naar Maui en de camper oppikken ging goed. Daarna moesten we een camping plek zien te vinden. Hebben ze net sinds kort van alles aangepast, somming parks zijn gesloten of ze zijn stukken duurder geworden, of ze zijn niet veilig. De 1e dag konden we dus niet zo gauw iets vinden. We hadden een permit voor 1 dag voor een park waar we niet mochten staan. Niet zo handig van de county mevrouw die ons de vergunning verleende. Gelukkig was er Jim. Bij Jim mochten we in de achtertuin parkeren. De volgende dag op Hosmer Grove gecampeerd (6800 ft hoog, brrr), daar hebben we het 2 dagen volgehouden en na een camping lijst overzicht te hebben gemaakt waaruit bleek dat er nog maar 1 camping overbleef waar we konden staan (en dat voor max. 3 dagen in de maand) hebben we de camper meneer gebeld om de camper te cancellen. Die was aloha en we kregen 11 dagen geld terug. Apartement geregeld in Hana (waar we nu zitten) en een apartement in Pa'ia (daar gaan we morgen naartoe). Plus een huurauto, een Chrysler PT Cruiser.
De 1e dag was dus een beetje bad (ook vanwege tijdsverschil, acclimatiseren etc.), maar daarna werd het alleen maar beter. En Hana is echt gaaf en vooral de road er naartoe. Het is net of je permanent in een vlindertuin verblijfd, maar dan met vogels ipv vlinders. Vandaag naar een congregational church geweest en naar Kipahulu (watervallen en de begraafplaats van Charles Lindbergh). Heel mooi!

En de ananas is hier voortreffelijk!

Aloha!

1 opmerking:

Anoniem zei

Goedendag globetrotters,
Dat ging dus inderdaad van bad naar best.Het is toch onbegrijpelijk,dat jullie geen goede stek voor de camper konden vinden.Maar ik merk:Jullie genieten.Goed zo.En hoe vinden Aart en Maylene de nieuwe omgeving?
Bye . Pa.