dinsdag 19 augustus 2008

Hawarikanen

Even wat algemene vakantie stuff over Amerikanen, Hawaii en zo.
Alles is hier low fat en organic. Normale volle melk kennen ze hier niet, ja, ze hebben het wel maar dan zit er weer extra vitamine D in. D? Volgens krijg je van zon vitamine D binnen en die schijnt hier voldoende dacht ik zo :-)
Verder zijn Amerikanen makkelijk te herkennen. Ze zijn altijd aan het eten ;-)
En ze overdrijven. In alles. Ga je op hun tenen staan, zeggen zij sorry :-)
En ze zijn of te dik of heel slank en dan lijken ze gelijk op barby. hahaha.

Hawaii zelf is behoorlijk warm, maar de wind maakt het erg aangenaam. Tegen de avond kan het in de schaduw zelfs enigszins fris zijn. Verder valt er af en toe een miniem regenbuitje en dat is wel lekker verfrissend. 's nachts is er geen wind en dan blijft de warmte vooral in de grote stad erg hangen en dat is dus behoorlijk zweten. De kids hebben nergens last van, die snurken overal doorheen. Ook waren ze gelijk gewent aan het 12 uur tijds verschil.

O ja, Erwin is waarschijnlijk ergens in Maui door een beest geprikt. Het lijkt erg op een tekenbeet. In het midden zit een putje en daaromheen een rode cirkel (maar die rode cirkel is net even anders dan een tekenbeet cirkel). Enkele dagen terug toch even naar de doktor. Het schijnt dat er in Hawaii geen besmette teken voorkomen (maar eens moet de 1e keer zijn, toch?). Dus het is even aanzien. Wat ze wel doen is je gelijk een tetanus prik geven, dus die heeft ie de komende 10 jaar niet meer nodig. Verder zie je hier geen mug, maar wordt je wel geprikt en dat worden behoorlijke bulten.

Vandaag de laatste Hawaii dag. We gaan lekker op waikiki beach zitten. Vanavond inpakken en morgen uitchecken en naar LA. Het eerstvolgende bericht zal dan ook even op zich laten wachten...

Aloha en alvast mahalo voor de reacties

Geen opmerkingen: