woensdag 13 augustus 2008

Malu'aka beach


Vandaag zijn we naar Malu'aka beach geweest, beter bekend als Turtle beach. Vanaf het strand heb je hier een enorm rif en kun je geweldig snorkelen. Een aantal van de vissen die we gisteren in het MOC zagen hebben we hier ook gezien. Helaas geen schildpadden. Erwin heeft al wel een aantal schildpadden gezien tijdens het wind-/surfen.
De stranden zijn hier overigens geweldig. Stel je een strand voor van ongeveer 20 a 30m breed en waar het strand op houdt (niet de vloedlijn) is het gelijk groen. De palm- en andere bomen hangen vervolgens over het strand heen, dus je kunt zo in de schaduw zitten. Super!
Vandaag is de laatste vakantie dag op Maui, we gaan nu alles inpakken en vertrekken dan morgen naar Oahu. Daar hopen we eind van de middag te zijn. Als jullie wakker worden.

Aloha en vaarwel Maui!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey Erwin,

Leuk om jullie avonturen te lezen, het moet daar wel fantastisch zijn!

Fantastisch om te lezen dat jullie met het hele gezin deze reis maken en er volop uithalen wat er in zit.

Hier in Nederland is de surf eindelijk gearriveerd, vandaag met een 4,5je over het Eemmeer gestuiterd, jammer dat je er niet bij was om samen wat te jumpen!

Als je terug bent in Nl gaan we op Wijk een golfsurfboardje huren, doe ik al regelmatig en is best leuk!

Anoniem zei

Hey, wat een heerlijkheid daar! Het ziet er fantastisch uit, wat een gave dieren zijn er te zien, leuke foto´s hebben jullie gemaakt!

kusje voor Aart en Maylene, als jullie weer thuis zijn moeten jullie alles maar vertellen wat je hebt gezien en gedaan! Liefs Mariette



Veel plezier maar weer